Projektovanje, uređenje i održavanje zelenih površina

Zelengrad Vam nudi profesionalne usluge iz domena pejzažne arhitekture i hortikulture. Naš stručni tim, visoko obučeni radnici i višegodišnje iskustvo u poslovima uređenja i održavanja zelenih površina Vam garantuju potpuno sprovođenje svih Vaših zamisli u delo. Uz našu stručnu pomoć Vaše dvorište i zelenilo ce dobiti izgled u kome će uživati Vaša porodica i Vi.

"Pejzažna arhitektura je spoj lepote biljnog sveta, umetnosti, istorijskog nasleđa, arhitekture i inspiracije u prirodi."

Naše Usluge

Projektovanje zelenih površina

U našem birou vrši se izrada idejnih rešenja, kao i izrada kompletne projektno-tehničke dokumentacije. Posedujemo licencu 373 – Odgovorni projektant za pejzažnoarhitektonsko uređenje slobodnih prostora.

Projektovanje zelenih površina počinje sastankom sa klijentom, izlaskom na teren, snimanjem situacije i postojećih uslova. Nakon definisanja projektnog zadatk izrađuje se idejno rešenje sa 3d prikazima po potrebi. Po usvajanju idejnog rešenja pristupa se izradi detaljnog projekta sa predmerom i predračunom radova.

Uređenje dvorišta – Izgradnja zelenih površina

Uređenje dvorišta – Izgradnja zelenih površina

U okviru uređenja dvorišta Zelengrad Vam nudi:

 • Čišćenje i pripremu terena
 • Zemljane radove, nivelaciju i humusiranje
 • Nabavku, transport i sadnju biljnog materijala
 • lzradu travnjaka
 • Nabavku, transport i ugradnju opreme i mobilijara
 • lzradu automatskog sistema za navodnjavanje

Posedujemo licencu 474 –  Odgovorni izvođač radova na pejzažnom uređenju slobodnih prostora

Održavanje zelenila

Održavanje zelenila

Održavanje zelenila se vrši na osnovu godišnjih Ugovora. U okviru održavanja  pružaju se usluge košenja travnjaka, orezivanja biljaka, okopavanja i plevljenja, prihrane biljaka i travnjaka, uklanjanja korova i zaštite biljaka od bolesti i štetočina. Uredjenje i održavanje dvorišta se obavlja sa profesionalnim mašinama uz nadzor stručnog lica – inženjera pejzažne arhitekture.

Biodekoracija enterijera- uređenje prostora

Biodekoracija enterijera- uređenje prostora

Zelengrad Vam nudi uslugu biodekoracije enterijera vodeći računa о odabiru biljaka adekvatnih za Vaš stambeni i poslovni prostor.

Takođe nudimo usluge održavanja biljaka u Vašem poslovnom prostoru kao i dekoracije Vašeg prostora tokom novogodišnjih praznika.

Sistemi za zalivanje

Sistemi za zalivanje

Zelengrad Vam nudi uslugu projektovanja, izrade i odrzavanja sistema za zalivanje. lzradujemo zalivne sisteme svih velicina, od privatnih kucnih vrtova, dvorišta do otvorenih zelenih površina.

Na Vaš poziv izlazimo na teren i uzimamo podatke potrebne za izvođenje projekta budućeg zalivnog sistema. Prikupljene podatke раžljivo obrađujemo i izrađujemo idejni projekat zalivnog sistema za Vaš travnjak i zelenu površinu naročito vodeći računa da površina sa sistemom izgleda lеро i uredno, kao i da nema bespotrebnog rasipanja vode, i da staze ostanu suve.

Nudimo Vam celokupnu uslugu održavanja sistema – prolećno programiranje, programiranje prema vremenskim uslovima, servis sistema, obuka za rukovanje i preventivno ispušstanje vode iz sistema pre zime.

Održavanje biljaka enterijera poslovnih prostora

Održavanje biljaka enterijera poslovnih prostora

U okviru održavanja biljaka enterijera Vašeg poslovnog prostora Zelengrad Vam nudi usluge obučenih radnika sa višegodišnjim iskustvom u poznavanju negovanja biljaka enterijera- pravilno dozirano zalivanje, pravilna prihrana i pravovremeno reagovanje u lečenju i sprečavanju pojave bolesti i štetočina.

Branka Šotre 17

11030 Čukarica

Beograd

office@zelengrad.co.rs

tel: +381 64 373 2228

tel: +381 65 8030 833

  Vaše Ime i Prezime (obavezno)

  Email (obavezno)

  Telefon

  Poruka

  tel: +381 64 373 2228

  tel: +381 65 8030 833

  rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide